Technické parametry čokoládových produktů
Reklamní čokoládové porodukty mají své speficické vlastnosti a technické parametry.
Na této stránce se dozvíte podrobnosti jako je složení mléčné, hořké či bílé čokolády, trvanlivost vyrobených produktů, doporučený způsob skladování, původ čokolády a zemy výroby a další.
Reklamní čokoládové produkty - SLOŽENÍ A PŮVOD
MLÉČNÁ ČOKOLÁDA
- cukr (49,28 %)
- kakaové máslo (21,2 %)
- kakaová hmota (12,9 %)
- sušené plnotučné mléko (16 %)
- emulgátor: sójový lecitin E322 (<1 %)
- aroma: vanilka (<1 %)
- Obsah kakaové sušiny v mléčné
čokoládě min. 32 %
HOŘKÁ ČOKOLÁDA
- cukr (45,3 %)
- kakaové máslo (6,7 %)
- kakaová hmota (47,5 %)
- emulgátor: sojový lecitin E322 (0,5 %)
- aroma: vanilka (<1 %)
- Obsah kakaové sušiny v hořké
čokoládě min. 53 %
BÍLÁ ČOKOLÁDA
- cukr (45,2 %)
- kakaové máslo (30,7 %)
- sušené plnotučné mléko (17,2 %)
- sušené odstředěné mléko (6,3 %)
- emulgátor: sojový lecitin E322 (0,5 %)
- aroma: vanilka (<1 %)
- Obsah kakaového másla
v bílé čokoládě 28 %
SPOLEČNÉ INFORMACE
- Alergeny jsou v textu uvedeny červeně
- Čokoláda může obsahovat stopy jader lískových a vlašských ořechů, arašídů, mandlí, pistácií, laktózy a lepku.
- Přípustná záporná hmotnostní odchylka -3 %
- Vyrobeno v České republice z belgické čokolády Barry Callebaut.
Reklamní čokoládové produkty - TRVANLIVOST A SKLADOVÁNÍ
- TRVANLIVOST:
- Minimálně 12 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích doporučení
- SKLADOVÁNÍ:
- Chraňte před přímým slunečním zářením
- Skladujte při teplotě 16 - 20 °C (čokoládu mohou ohrazit větší změny teplot)
- Skladujte při relativní vlhkosti vzduchu do 60 %
- Skladujte mimo aromatické věci/prostředí (může ovlivnit chuť čokolády)
- MANIPULACE:
- S čokoládovými produkty je nutné manipulovat a zacházet opatrně jako s křehkým zbožím - při hrubém zacházení a pádech zboží na zem může dojít k vyloupnutí čokoládek z plastových blisterů (nejvíce hrozí u adventních kalendářů)!
Zašlete nám poptávku ještě dnes!
- Nezávazná nabídka do 24 hodin
- Stačí zadat základní informace
- Konzultace detailů s obchodníkem