Do 9. 12.příjem objednávek s potiskem
Do 16. 12.příjem objednávek bez potisku
Do 21. 12.poslední expedice kurýrem
Důležité: Vzhledem k aktuálnímu vytížení všech dopravců se doba doručení může prodloužit o 1 až 3 dny. Děkujeme za pochopení.
On-line nákupNákup z pohodlí kanceláře
otevřeno 24/7On-line 24 hodin denně
Obchodníci na telefonuObchodníci na telefonu
16 let na trhuUrčujeme trendy od roku 2004

Technické parametry čokoládových produktů

Reklamní čokoládové porodukty mají své speficické vlastnosti a technické parametry. Na této stránce se dozvíte podrobnosti jako je složení mléčné, hořké či bílé čokolády, trvanlivost vyrobených produktů, doporučený způsob skladování, původ čokolády a zemy výroby a další.

Reklamní čokoládové produkty - SLOŽENÍ A PŮVOD

MLÉČNÁ ČOKOLÁDA

  • cukr (49,28 %)
  • kakaové máslo (21,2 %)
  • kakaová hmota (12,9 %)
  • sušené plnotučné mléko (16 %)
  • emulgátor: sójový lecitin E322 (<1 %)
  • aroma: vanilka (<1 %)
  • Obsah kakaové sušiny v mléčné
    čokoládě min. 32 %

HOŘKÁ ČOKOLÁDA

  • cukr (45,3 %)
  • kakaové máslo (6,7 %)
  • kakaová hmota (47,5 %)
  • emulgátor: sojový lecitin E322 (0,5 %)
  • aroma: vanilka (<1 %)

  • Obsah kakaové sušiny v hořké
    čokoládě min. 53 %

BÍLÁ ČOKOLÁDA

  • cukr (45,2 %)
  • kakaové máslo (30,7 %)
  • sušené plnotučné mléko (17,2 %)
  • sušené odstředěné mléko (6,3 %)
  • emulgátor: sojový lecitin E322 (0,5 %)
  • aroma: vanilka (<1 %)
  • Obsah kakaového másla
    v bílé čokoládě 28 %

SPOLEČNÉ INFORMACE

  • Alergeny jsou v textu uvedeny červeně
  • Čokoláda může obsahovat stopy jader lískových a vlašských ořechů, arašídů, mandlí, pistácií, laktózy a lepku.
  • Přípustná záporná hmotnostní odchylka -3 %
  • Vyrobeno v České republice z belgické čokolády Barry Callebaut.

Reklamní čokoládové produkty - TRVANLIVOST A SKLADOVÁNÍ

  • TRVANLIVOST:
    • Minimálně 12 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích doporučení
  • SKLADOVÁNÍ:
    • Chraňte před přímým slunečním zářením
    • Skladujte při teplotě 16 - 20 °C (čokoládu mohou ohrazit větší změny teplot)
    • Skladujte při relativní vlhkosti vzduchu do 60 %
    • Skladujte mimo aromatické věci/prostředí (může ovlivnit chuť čokolády)
  • MANIPULACE:
    • S čokoládovými produkty je nutné manipulovat a zacházet opatrně jako s křehkým zbožím - při hrubém zacházení a pádech zboží na zem může dojít k vyloupnutí čokoládek z plastových blisterů (nejvíce hrozí u adventních kalendářů)!

Zašlete nám poptávku ještě dnes!

  • Nezávazná nabídka do 24 hodin
  • Stačí zadat základní informace
  • Konzultace detailů s obchodníkem
POPTÁVKA