Novinka
Thajská červená kari pasta extra pálivá pro kari s kokosovým mlékem 140 g
Autentické Thajské červené kari z mnoha čerstvých surovin, které vaříme v Přerově ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Uvařte si doma výborné thajské kari s rýží za 15 minut a pochutnejte si jako v restauraci.
Autenticky thajské kari z čerstvých ingrediencí a koření
Uvařeno ve spolupráci se Štěpánem Návratem
Vaříme ji poctivě celé hodiny, abyste vy nemuseli
Pro snadné použití s kokosovým mlékem
Uvařte si doma tuto asijskou klasiku a pochutnejte si jako v restauraci. Díky naší omáčce Thajské červené kari z čerstvých surovin si připravíte rychlou a fantastickou večeři bez extra námahy. Stačí přidat zeleninu, kokosové mléko na zjemnění, tofu či jiný protein, jasmínovou rýži a naše Thajské červené kari, které provoní celou kuchyni. Dejte si tam, co vám chutná, a dozdobte třeba thajskou bazalkou. No, a vše máte do 15 minut hotovo.
Toto Thajské červené kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné sklenice uvaříte 6-10 porcí kari – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari.
Z jedné sklenice uvaříte 4-6 porcí thajského červeného kari.
Čistě rostlinného původu a je tedy vhodné i pro vegany.
Vyrobené pouze z čerstvých surovin v Přerově.
Příprava thajského červeného kari nezabere víc jak 15 minut.
Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu.
více
Popis
Autentické Thajské červené kari z mnoha čerstvých surovin, které vaříme v Přerově ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Uvařte si doma výborné thajské kari s rýží za 15 minut a pochutnejte si jako v restauraci.
Autenticky thajské kari z čerstvých ingrediencí a koření
Uvařeno ve spolupráci se Štěpánem Návratem
Vaříme ji poctivě celé hodiny, abyste vy nemuseli
Pro snadné použití s kokosovým mlékem
Uvařte si doma tuto asijskou klasiku a pochutnejte si jako v restauraci. Díky naší omáčce Thajské červené kari z čerstvých surovin si připravíte rychlou a fantastickou večeři bez extra námahy. Stačí přidat zeleninu, kokosové mléko na zjemnění, tofu či jiný protein, jasmínovou rýži a naše Thajské červené kari, které provoní celou kuchyni. Dejte si tam, co vám chutná, a dozdobte třeba thajskou bazalkou. No, a vše máte do 15 minut hotovo.
Toto Thajské červené kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné sklenice uvaříte 6-10 porcí kari – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari.
Z jedné sklenice uvaříte 4-6 porcí thajského červeného kari.
Čistě rostlinného původu a je tedy vhodné i pro vegany.
Vyrobené pouze z čerstvých surovin v Přerově.
Příprava thajského červeného kari nezabere víc jak 15 minut.
Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu.
Cibule červená, chilli papričky (17,5 %), olej řepkový, citrónová tráva, koření (< 5,4 %), česnek, galangal kořen, koriandr, limetkový list, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v lednici při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 2 měsíce.
Vlastnosti
Značka | Živina |
---|---|
Váha produktu | 140 g |
Země původu | Česko |
Rozměry produktu | 6,9 x 7,5 x 6,9 cm |
Minimální množství pro objednání (MOQ) | 36 |
Náš tým je tu pro vás
Nevíte si rady? Kontaktujte některého z našich odborníků, který vám poradí s výběrem a nákupem.
